Search
Close this search box.

Zeereis over de Noordzee – van Nederland naar de Oostzee

Vertrek
10 april 2025 20:00
Terugkomst
16 april 2025 16:00
Aantal Dagen
6
Vaargebied
Noordzee, Oostzee
Afvaarthaven
Harlingen (NL)
Aankomsthaven
Kiel (DE)

Deze 6-daagse tocht over de “Waddenzee”, langs de Nederlandse en Duitse eilanden en over het Noord-/ Oostzeekanaal is iets voor echte avonturiers en meer dan alleen maar “meezeilen”. Samen met een professionele bemanning sta je deels dag en nacht “op wacht”, aangezien de afstanden tussen de havens vaak groot zijn en het getij onze dagelijkse routine bepaalt. Beleef een zonsopgang op zee en geniet van het uitzicht op witte Noordzeestranden en de levendige handel richting Bremen, Hamburg en Scandinavië.

Het laatste deel van deze reis voert ons over de Duitse Bocht en de Elbe naar de NOK. Als het weer heel goed is, is een uitstapje naar het eiland Helgoland uiteraard ook mogelijk. Zoals bij elke reis beslist het weer! In het ergste geval kan het zelfs een motortocht worden. Dat zou het geval zijn bij een aanhoudende oostenwind of bij volledige windstilte, maar daar willen we niet vanuit gaan. Wij garanderen je in ieder geval een onvergetelijke tijd aan boord met veel nieuwe indrukken en ervaringen!

DSC-0131

Elegant

Lees meer over dit schip

Veelgestelde Vragen

Als je alleen reist en geen eenpersoonshut hebt geboekt, word je ondergebracht in een gedeelde hut. De gedeelde hutten worden normaalgesproken naar geslacht bezet. Alleen op de Belle Amie en de Seatrips jachten zijn er soms ook gemengde hutten.

Ja, dit is mogelijk. Er staat echter maar één menu per dag op het programma. Laat het ons daarom tijdens je boeking weten als je speciale dieetwensen hebt.

In principe zijn al onze reizen geschikt voor zowel ervaren als beginnende zeilers. De professionele bemanning aan boord leert je alles wat je moet weten. In enkele gevallen (bijv. bij Atlantische overtochten) kan eerste zeilervaring een voordeel/eis zijn. In dat geval wordt dit duidelijk aangegeven in de beschrijving van de tocht.

Prijzen

OmschrijvingPrijs
gedeelde meerpersoonshut (3-4 personen)
Volwassenen€ 519 p.p.
Kinderen€ 489
eenpersoonshut
Volwassenen€ 779 p.p.
Kinderen
tweepersoonshut
Volwassenen€ 1.142 per hut
Kinderen

In de prijs inbegrepen

Accommodatie in comfortabele hutten
Crew, havengeld, eindschoonmaak en motoruren
Beddengoed
Volpension met ontbijt, lunch, warm avondeten
Niet- alcoholische drankjes
Insolventieverzekering ( garantieregeling van STO Garant)

Niet in de prijs inbegrepen

Alcoholische dranken(tegen faire prijzen aan boord verkrijgbaar)
Handdoeken
Reis-/annuleringsverzekering
Transfer naar/van de haven

Deze reis boeken

Gebruik het volgende formulier als je vragen over deze reis hebt of wilt boeken. We controleren de beschikbaarheid en nemen zo snel mogelijk contact met je op met alle informatie.

Groeps- en reisgegevens

Persoonsgegevens