Search
Close this search box.

Seatrips Jachten

De Tuja, Enjoy en Simplay Fast zijn modere snelle zeiljachten, die door een ervaren schipper worden gezeild. Je kunt gewoon meezeilen, zelfs alleen! Spontaan! Enkele uren of dagen met overnachting aan boord! Zeilervaring is niet vereist. Iedereen die een handje wil helpen is welkom en van harte uitgenodigd. Zeil zetten, zeilen trimmen en natuurlijk zelf aan het roer staan. – Doe ervaring op en krijg vertrouwen in het omgaan met een zeiljacht. En beleef onvergetelijke momenten met veel plezier, goed humeur en frisse wind.

Twee zeiljachten varen vanf Stralsund op de Oostzee van mei tot september – het derde in de Middellandse Zee en Atlantische Oceaan van september tot mei.

Op onze Oostzee tochten is er geen boordkas en zijn er geen verborgen kosten, geen boodschappenstress en geen borg. Omdat we de kosten op onze Middellandse Zee- en Atlantische tochten niet goed kunnen inschatten, is er op deze tochten wel een boordkas

Legal en zeker zeilen

Voor de commerciële zeilvaart in Duitsland, is een jacht met goedkeuring van de Duitse BG Verkehr voorgeschreven. De toelating en tweejaarlijkse inspectie door de afdeling scheepsveiligheid van de BG Verkehr is wettelijk verplicht (en ook zinvol). Deze geeft een veiligheids- en bemanningscertificaat uit voor opleidingsjachten . De Tuja, Enjoy en Simply Fast hebben deze certificaten en worden elke twee jaar geïnspecteerd. Je kunt daardoor veilig en legaal meevaren met onze jachten.

Scheepstype
Beneteau Oceanis 43, Salona 42
Soort Schip
Zeiljacht
Vaargebied
Oostzee

Prijzen voor groepen (voor max. 6 personen)

Je kunt de Seatrips jachten huren voor een groepsreis  met max. 6 personen op de Oostzee vanuit Stralsund.

De getoonde prijzen zijn de huur voor het hele boot met schipper voor het seizoen 2024. Voor 2025 geldt mogelijk een prijstoeslag. Stuur ons je aanvraag met je gewenste datum. Van een dag tot een week... alles is mogelijk.

OmschrijvingPrijs
7 dagen (b.v. naar Kopenhagen, Bornholm en Swinoujscie)€ 4.800
5 dagen (b.v. naar Kopenhagen)€ 3.700
4 dagen (b.v. rond Rügen + Hiddensee)€ 3.180
3 dagen (b.v. rond Rügen)€ 2.650
2 dagen (b.v. naar Hiddensee)€ 1.890
Dagtocht € op aanvraag

In de prijs inbegrepen

Accommodatie aan boord en schipper
Een ontbijt per nacht (+ broodjes voor onderweg)
Niet-alcoholische drankjes
Beddengoed en 1 douchehanddoek (geen strandhanddoek!)
Huur van zeilkleding (jas, broek)
Havengelden, toeristenbelasting
Extra scheepskosten, diesel
Eindschoonmaak

Niet in de prijs inbegrepen

Restaurantbezoek (alternatief koken of barbecue aan boord, € 25 p.p.)
Lunchpakket voor de eerste dag
Alcoholische dranken aan boord van de jacht
Transfer naar de aanlegplaats van de jacht (vlieg- een treintickets etc.)
Reis-/annuleringsverzekering

Meezeilreizen

Voor zeilliefhebbers die wat sportiever willen zijlen maar geen eigen boot willen huren, is een zeiltocht op een van onze moderne jachten de juiste keuze. Afhankelijk van de boekingssituatie is het ook mogelijk om de volgende reizen exclusief voor je eigen groep te boeken (altijd met schipper).

26 augustus
 t/m 28 augustus 2024
V.a.
€ 490
  3 dagen
  Oostzee
Deze zeiltocht rond Rügen is ook geschikt voor beginners (zonder zeilervaring). Ook ervaren zeilers komen aan hun trekken. De Enjoy is een snel jacht, als de wind en de koers goed zijn varen we onder gennaker of spinnaker.
2 september
 t/m 5 september 2024
V.a.
€ 590
  4 dagen
  Oostzee
Vrouwenzeilen is bedoeld voor alle vrouwen die graag zelf aan het roer willen staan. In een ontspannen sfeer trainen we alle manoeuvres die soms problemen opleveren.
14 september
 t/m 15 september 2024
V.a.
€ 350
  2 dagen
  Oostzee
De zeiltocht naar Hiddensee is ook geschikt voor beginners. Wanneer de laatste veerboot Hiddensee verlaat, kun je genieten van de rust op dit prachtige eiland.
16 september
 t/m 19 september 2024
V.a.
€ 590
  4 dagen
  Oostzee
De zeiltocht rond Rügen en Hiddensee is ook geschikt voor beginners (zonder zeilervaring). Ook ervaren zeilers komen aan hun trekken. De Enjoy is een snel jacht, als de wind en de koers goed zijn varen we onder gennaker of spinnaker.