Search
Close this search box.

Tiessenrace – traditionele zeilschepen regatta

Vertrek
13 september 2024 20:00
Terugkomst
15 september 2024 16:00
Aantal Dagen
2
Vaargebied
Oostzee
Afvaarthaven
Kiel (DE)
Aankomsthaven
Kiel (DE)

Een korte reis aan het einde van het seizoen voor zeilliefhebbers en degenen die dit het nog willen worden. Tijdens deze reis nemen we deel aan de populaire Tiessenrace. Dit is een regatta van traditionele zeilschepen op de Oostzee. De bestemming van de regatta is afhankelijk van het weer en wordt daarom pas bij aankomst aan boord bekend gemaakt. Zeilervaring is hier niet vereist, zoals bij alle andere reizen.

Vrijdagavond gaan we aan boord in Kiel. Onder het genot van een kleine snack en een biertje wordt de strategie voor de regatta besproken. De race begint zaterdag om 11.00 uur. ’s Avonds worden de prijzen uitgereikt en worden de winnaars gevierd met een stevig feest. Zondag varen we terug en zijn we in de middag terug in Kiel. 

IMG-20220910-WA0011-ScaleWidthWzEyMDBd

Albert Johannes

Lees meer over dit schip

Veelgestelde Vragen

Als je alleen reist en geen eenpersoonshut hebt geboekt, word je ondergebracht in een gedeelde hut. De gedeelde hutten worden normaalgesproken naar geslacht bezet. Alleen op de Belle Amie en de Seatrips jachten zijn er soms ook gemengde hutten.

Ja, dit is mogelijk. Er staat echter maar één menu per dag op het programma. Laat het ons daarom tijdens je boeking weten als je speciale dieetwensen hebt.

In principe zijn al onze reizen geschikt voor zowel ervaren als beginnende zeilers. De professionele bemanning aan boord leert je alles wat je moet weten. In enkele gevallen (bijv. bij Atlantische overtochten) kan eerste zeilervaring een voordeel/eis zijn. In dat geval wordt dit duidelijk aangegeven in de beschrijving van de tocht.

Prijzen

OmschrijvingPrijs
4- of 6-persoonshut
Volwassenen€ 288
Kinderen€ 268
2-persoonshut
Volwassenen€ 360
Kinderen€ 335

In de prijs inbegrepen

"Meemaak" - volpension
Alcoholvrije drankjes
Havengelden
Motoruren
Eindschoonmaak

Niet in de prijs inbegrepen

Transfer van/ naar de haven
Alcoholische drankjes (aan boord tegen faire prijzen verkrijgbaar)
Reis- / annuleringsverzekering
Dekbed (Slaapzak meenemen of dekbed huren)
Handdoeken

Deze reis boeken

Gebruik het volgende formulier als je vragen over deze reis hebt of wilt boeken. We controleren de beschikbaarheid en nemen zo snel mogelijk contact met je op met alle informatie.

Groeps- en reisgegevens

Persoonsgegevens