Search
Close this search box.

Scandinavië reis: Kopenhagen – Göteborg

Vertrek
30 augustus 2024 18:00
Terugkomst
6 september 2024 10:00
Aantal Dagen
7
Vaargebied
Oostzee
Afvaarthaven
Kopenhagen (DK)
Aankomsthaven
Göteborg (SE)

Ervaar Scandinavië! Kom aan boord van de Iris en beleef onvergetelijke zeildagen op de Oostzee. Ben je klaar voor een avontuur? Zeg het leven van alledag vaarwel, stap aan boord van de Iris en zeil met ons mee. Leer de basis van zeilen en navigeren of verdiep je bestaande kennis.

Deze zeiltocht brengt je van de Deense hoofdstad Kopenhagen naar de Zweedse stad Göteborg. Tijdens de reis bepaalt de wind waar we naartoe gaat. We overnachten in havenstadjes of voor anker en ervaren de Scandinavische natuur overdag vanaf het water.

Tijdens je reis van de kust van Kopenhagen naar de fascinerende stad Göteborg ervaar je de diversiteit van de Oostzee. Voel de wind in je haren en luister naar het zachte geluid van de zee. Je vaart langs de Zweedse westkust en bereikt de scherenkust ten zuiden van Göteborg. Deze kust wordt vooral gekenmerkt door talloze kleine, rotsachtige kliffen en eilanden. Een prachtig en beschut zeilgebied. De levendige stad Göteborg is de op een na grootste stad van Zweden en biedt een gezellig centrum dat zeker een bezoek waard is. Je gaat er van boord na een bewogen zeiltocht met veel nieuwe herinneringen. Je kunt direct op eigen gelegenheid vertrekken of de zeiltocht combineren met een korte stedentrip in de Zweedse metropool.

Tijdens de zeiltocht verblijf je in een van de tweepersoonshutten aan boord van de Iris. Samen met je medezeilers bereid je heerlijke maaltijden om je voor te bereiden op de komende zeildagen. s Avonds kun je onder het genot van een koud drankje in een gezellige sfeer de dag doornemen en je ervaringen delen. De perfecte vakantie voor actieve ontspanning!

Het exacte reisschema kan veranderen afhankelijk van weersomstandigheden en andere factoren, wat een spannend tintje aan de reis geeft. De bemanning zal zich inspannen om het beste uit de omstandigheden te halen om hun gasten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Iris Traditionssegler

Iris

Lees meer over dit schip

Veelgestelde Vragen

Als je alleen reist en geen eenpersoonshut hebt geboekt, word je ondergebracht in een gedeelde hut. De gedeelde hutten worden normaalgesproken naar geslacht bezet. Alleen op de Belle Amie en de Seatrips jachten zijn er soms ook gemengde hutten.

Ja, dit is mogelijk. Er staat echter maar één menu per dag op het programma. Laat het ons daarom tijdens je boeking weten als je speciale dieetwensen hebt.

In principe zijn al onze reizen geschikt voor zowel ervaren als beginnende zeilers. De professionele bemanning aan boord leert je alles wat je moet weten. In enkele gevallen (bijv. bij Atlantische overtochten) kan eerste zeilervaring een voordeel/eis zijn. In dat geval wordt dit duidelijk aangegeven in de beschrijving van de tocht.

Prijzen

OmschrijvingPrijs
Tweepersoonshut
Volwassenen€ 895 p.p.
Kinderen
Eenpersoonshut
Volwassenen€ 1.342,50 p.p.
Kinderen

In de prijs inbegrepen

Accommodatie in comfortabele tweepersoonshutten
"Meemaak"- Volpension
Water, koffie, thee
Compleet beddengoed
Havengelden en toeristenbelasting
Eindschoonmaak en brandstofkosten
Insolventieverzekering (garantiefonds VZR Garant)
BTW

Niet in de prijs inbegrepen

Transfer van/naar de afvaarthaven
Handdoeken (te huur aan boord)
Drankjes (aan boord verkrijgbaar tegen redelijke prijzen)
Reis-/annuleringsverzekering

Deze reis boeken

Gebruik het volgende formulier als je vragen over deze reis hebt of wilt boeken. We controleren de beschikbaarheid en nemen zo snel mogelijk contact met je op met alle informatie.

Groeps- en reisgegevens

Persoonsgegevens