Search
Close this search box.

Rum-tocht

Vertrek
11 oktober 2024 19:00
Terugkomst
13 oktober 2024 16:00
Aantal Dagen
2
Vaargebied
Oostzee
Afvaarthaven
Rostock (DE)
Aankomsthaven
Rostock (DE)

Het schip, de “Albert Johannes”, neemt de medezeilers op vrijdag 11 oktober 2024 vanaf 19.00 uur in Rostock aan boord. Zaterdagochtend vertrekken we voor de rumtocht. Zeilen en handen warmen met warme dranken. Na een zeilpraatje door de matroos gaat het meteen van start. Voor het eerst de zeilen hijsen tijdens deze reis. s Avonds varen we een haventje binnen  of we gaan voor anker in een baai, afhankelijk van de wind, het weer en de plaatselijke omstandigheden.

IMG-20220910-WA0011-ScaleWidthWzEyMDBd

Albert Johannes

Lees meer over dit schip

Veelgestelde Vragen

Als je alleen reist en geen eenpersoonshut hebt geboekt, word je ondergebracht in een gedeelde hut. De gedeelde hutten worden normaalgesproken naar geslacht bezet. Alleen op de Belle Amie en de Seatrips jachten zijn er soms ook gemengde hutten.

Ja, dit is mogelijk. Er staat echter maar één menu per dag op het programma. Laat het ons daarom tijdens je boeking weten als je speciale dieetwensen hebt.

In principe zijn al onze reizen geschikt voor zowel ervaren als beginnende zeilers. De professionele bemanning aan boord leert je alles wat je moet weten. In enkele gevallen (bijv. bij Atlantische overtochten) kan eerste zeilervaring een voordeel/eis zijn. In dat geval wordt dit duidelijk aangegeven in de beschrijving van de tocht.

Prijzen

OmschrijvingPrijs
4- of 6-persoonshut
Volwassenen€ 288
Kinderen€ 268
2-persoonshut
Volwassenen€ 360
Kinderen€ 335

In de prijs inbegrepen

"Meemaak" - volpension
Alcoholvrije drankjes
Havengelden
Motoruren
Eindschoonmaak

Niet in de prijs inbegrepen

Transfer van/ naar de haven
Alcoholische drankjes (aan boord tegen faire prijzen verkrijgbaar)
Reis- / annuleringsverzekering
Dekbed (Slaapzak meenemen of dekbed huren)
Handdoeken

Deze reis boeken

Gebruik het volgende formulier als je vragen over deze reis hebt of wilt boeken. We controleren de beschikbaarheid en nemen zo snel mogelijk contact met je op met alle informatie.

Groeps- en reisgegevens

Persoonsgegevens