Search
Close this search box.

Rügen, Hiddensee en Denemarken in gouden oktober

Vertrek
2 oktober 2024 20:00
Terugkomst
6 oktober 2024 16:00
Aantal Dagen
4
Vaargebied
Oostzee
Afvaarthaven
Stralsund (DE)
Aankomsthaven
Stralsund (DE)

Een 4-daagse tocht vanuit Stralsund. In die 4 dagen kunnen we één keer rond Rügen zeilen, naar Hiddensee of, als de wind gunstig is, naar Denemarken. Het wordt in ieder geval een rustige start, want in Stralsund kun je bij elke wind en elk weer veilig uitvaren en gegarandeerd zeilen ongeacht de windrichting.

Je wordt verwelkomd door de bemanning op woensdag 2 oktober vanaf 20.00 uur in de stadshaven van Stralsund. Daarna is er iets lekkers te eten en een korte briefing door de kapitein met een koud of warm drankje. De volgende ochtend is het tijd om de trossen voor de eerste keer los te gooien. Je kunt meteen helpen met het zetten van de zeilen, want elke helpende hand is altijd welkom. Toch is er genoeg tijd om te genieten van het fantastische uitzicht en de frisse zeelucht.

Op zondag 6 oktober keren we in de namiddag terug naar Stralsund.

DSC-0131

Elegant

Lees meer over dit schip

Veelgestelde Vragen

Als je alleen reist en geen eenpersoonshut hebt geboekt, word je ondergebracht in een gedeelde hut. De gedeelde hutten worden normaalgesproken naar geslacht bezet. Alleen op de Belle Amie en de Seatrips jachten zijn er soms ook gemengde hutten.

Ja, dit is mogelijk. Er staat echter maar één menu per dag op het programma. Laat het ons daarom tijdens je boeking weten als je speciale dieetwensen hebt.

In principe zijn al onze reizen geschikt voor zowel ervaren als beginnende zeilers. De professionele bemanning aan boord leert je alles wat je moet weten. In enkele gevallen (bijv. bij Atlantische overtochten) kan eerste zeilervaring een voordeel/eis zijn. In dat geval wordt dit duidelijk aangegeven in de beschrijving van de tocht.

Prijzen

OmschrijvingPrijs
gedeelde hut (2-4 personen)
Volwassenen€ 429 p.p.
Kinderen€ 399
tweepersoonshut
Volwassenen€ 944 per hut
Kinderen
eenpersoonshut
Volwassenen€ 644 p.p.
Kinderen

In de prijs inbegrepen

Accommodatie in comfortabele hutten
Crew, havengeld, eindschoonmaak en motoruren
Beddengoed
Volpension met ontbijt, lunch, warm avondeten
Niet- alcoholische drankjes
Insolventieverzekering ( garantieregeling van STO Garant)

Niet in de prijs inbegrepen

Alcoholische dranken(tegen faire prijzen aan boord verkrijgbaar)
Handdoeken
Reis-/annuleringsverzekering
Transfer naar/van de haven

Deze reis boeken

Gebruik het volgende formulier als je vragen over deze reis hebt of wilt boeken. We controleren de beschikbaarheid en nemen zo snel mogelijk contact met je op met alle informatie.

Groeps- en reisgegevens

Persoonsgegevens