Search
Close this search box.

Rondje Zuid” – Lang weekend op het IJsselmeer en Markermeer

Vertrek
2 oktober 2024 20:00
Terugkomst
6 oktober 2024 16:00
Aantal Dagen
4
Vaargebied
IJsselmeer
Afvaarthaven
Stavoren (NL)
Aankomsthaven
Stavoren (NL)

Beleef de laatste herfstzon op de Nederlandse wateren. Lekker dicht bij huis stap je zomaar een andere wereld binnen. Nederland vanaf het water is gewoon prachtig! Je reis begint in het Friese Stavoren. Vanuit deze bruisende havenstad zetten we koers richting de mooiste gebieden in het noorden van ons land. Gewoon even lekker doorwaaien en één worden met de elementen!

Er staat een rondje over het Markermeer gepland met tussenstops in b.v. Marken, Edam, Kampen en/of Elburg (weerafhankelijk).

Maar een rondje IJsselmeer of Friese kanalen behoort ook tot de mogelijkheden. Sinds 1932 beschermt de Afsluitdijk ons land voor soms onberekenbare stormvloeden. Met het IJsselmeer en later ook het Markermeer is Nederland niet alleen veiliger maar ook twee watersportgebieden rijker geworden. Een grote invloed op deze populariteit hebben uiteraard de prachtige, oude Zuiderzeesteden waar je nog steeds de sfeer van de Gouden Eeuw en de VOC kunt proeven – of gewoon een visje.

Zeven-Wouden-10-M-1024x596

Zevenwouden

Lees meer over dit schip

Veelgestelde Vragen

Als je alleen reist en geen eenpersoonshut hebt geboekt, word je ondergebracht in een gedeelde hut. De gedeelde hutten worden normaalgesproken naar geslacht bezet. Alleen op de Belle Amie en de Seatrips jachten zijn er soms ook gemengde hutten.

Ja, dit is mogelijk. Er staat echter maar één menu per dag op het programma. Laat het ons daarom tijdens je boeking weten als je speciale dieetwensen hebt.

In principe zijn al onze reizen geschikt voor zowel ervaren als beginnende zeilers. De professionele bemanning aan boord leert je alles wat je moet weten. In enkele gevallen (bijv. bij Atlantische overtochten) kan eerste zeilervaring een voordeel/eis zijn. In dat geval wordt dit duidelijk aangegeven in de beschrijving van de tocht.

Prijzen

OmschrijvingPrijs
gedeelde hut (2-4 personen)
Volwassenen€ 335
Kinderen€ 200

In de prijs inbegrepen

Accommodatie in een gedeelte hut
Volpension, koffie en thee
Havengeld en motoruren
Insolventieverzekering (FSC garantiefonds)
BTW

Niet in de prijs inbegrepen

Drankjes
Dekbed en handdoeken
Transfer van/naar de haven
Reis- / annuleringsverzekering

Deze reis boeken

Gebruik het volgende formulier als je vragen over deze reis hebt of wilt boeken. We controleren de beschikbaarheid en nemen zo snel mogelijk contact met je op met alle informatie.

Groeps- en reisgegevens

Persoonsgegevens