Search
Close this search box.

Rond Rügen in september

Vertrek
16 september 2024 18:00
Terugkomst
22 september 2024 16:00
Aantal Dagen
6
Vaargebied
Oostzee
Afvaarthaven
Stralsund (DE)
Aankomsthaven
Stralsund (DE)

Actief zeilen is vereist als we rond Rügen willen komen… Alleen als de wind en het weer het toelaten, natuurlijk. Alle zeilen bij: de krijtkust bewonderen vanaf zee, nieuwe mensen ontmoeten, samen koken, misschien verse vis grillen op de pier, voor anker gaan, genieten van de zonsondergang. Veel leren over traditioneel zeilen en zelf een handje helpen… Als je zin hebt in dit alles, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom met ons mee zeilen!

23

Engelina

Lees meer over dit schip

Veelgestelde Vragen

Als je alleen reist en geen eenpersoonshut hebt geboekt, word je ondergebracht in een gedeelde hut. De gedeelde hutten worden normaalgesproken naar geslacht bezet. Alleen op de Belle Amie en de Seatrips jachten zijn er soms ook gemengde hutten.

Ja, dit is mogelijk. Er staat echter maar één menu per dag op het programma. Laat het ons daarom tijdens je boeking weten als je speciale dieetwensen hebt.

In principe zijn al onze reizen geschikt voor zowel ervaren als beginnende zeilers. De professionele bemanning aan boord leert je alles wat je moet weten. In enkele gevallen (bijv. bij Atlantische overtochten) kan eerste zeilervaring een voordeel/eis zijn. In dat geval wordt dit duidelijk aangegeven in de beschrijving van de tocht.

Prijzen

OmschrijvingPrijs
gedeelde hut (2-4 personen)
Volwassenen€ 660
Kinderen

In de prijs inbegrepen

Accommodatie in comfortabele hutten
"Meemaak-Catering" met ontbijt, lunch, fruit en een warme avondmaaltijd
Havengelden, eindschoonmaak en brandstofkosten
Alcoholvrije dranken (water, koffie, thee)
BTW

Niet in de prijs inbegrepen

Transfer naar/van de vertrekhaven
Dekbed en handdoeken (kunnen aan boord gehuurd worden)
Alcoholische drankjes (aan boord verkrijgbaar tegen redelijke prijzen)
Reis- /annuleringsverzekering

Deze reis boeken

Gebruik het volgende formulier als je vragen over deze reis hebt of wilt boeken. We controleren de beschikbaarheid en nemen zo snel mogelijk contact met je op met alle informatie.

Groeps- en reisgegevens

Persoonsgegevens