Search
Close this search box.

Pasen op de Oostzee

Vertrek
17 april 2025 20:00
Terugkomst
21 april 2025 16:00
Aantal Dagen
4
Vaargebied
Oostzee
Afvaarthaven
Kiel (DE)
Aankomsthaven
Kiel (DE)

In 2025 heb je voor het eerst de kans de paaseieren op de Elegant en de Deense eilanden te zoeken!

Een 4-daagse tocht met overnachting in de Deense Zuidzee langs de eilanden Fyn, Lyø en Ærø naar Langeland. Je wordt ontvangen door de scheepsbemanning op donderdag 17 april vanaf 20.00 uur in Kiel Holtenau aan de Tiessenkai.

Na het inschepen wordt je begroet met een heerlijke stoofpot, gevolgd door een korte briefing van de kapitein. Daarna brengen we de eerste avond door in Kiel, waar je een wandeling kunt maken langs de Kieler Fjord of gewoon een biertje of twee met je medezeilers kunt drinken.
De volgende ochtend hebben we een heerlijk ontbijt en dan is het tijd om los te gooien. Op de Kiel Fjord leggen we kort uit wat er aan dek moet gebeuren en dan ben je welkom om te helpen bij het zetten van de zeilen – elke helpende hand is altijd welkom. Toch is er nog genoeg tijd om te genieten van het fantastische uitzicht en de frisse zeelucht.

Beleef de paasvakantie met zeilen, leuke gesprekken, lekker eten en de krachten van de natuur.

DSC-0131

Elegant

Lees meer over dit schip

Veelgestelde Vragen

Als je alleen reist en geen eenpersoonshut hebt geboekt, word je ondergebracht in een gedeelde hut. De gedeelde hutten worden normaalgesproken naar geslacht bezet. Alleen op de Belle Amie en de Seatrips jachten zijn er soms ook gemengde hutten.

Ja, dit is mogelijk. Er staat echter maar één menu per dag op het programma. Laat het ons daarom tijdens je boeking weten als je speciale dieetwensen hebt.

In principe zijn al onze reizen geschikt voor zowel ervaren als beginnende zeilers. De professionele bemanning aan boord leert je alles wat je moet weten. In enkele gevallen (bijv. bij Atlantische overtochten) kan eerste zeilervaring een voordeel/eis zijn. In dat geval wordt dit duidelijk aangegeven in de beschrijving van de tocht.

Prijzen

OmschrijvingPrijs
gedeelde hut (3-4 personen)
Volwassenen€ 499 p.p.
Kinderen€ 469 p.p.
tweepersoonshut
Volwassenen€ 1.098 per hut
Kinderen€ 1.032 per hut
eenpersoonshut
Volwassenen€ 749 p.p.
Kinderen€ 704 p.p.

In de prijs inbegrepen

Accommodatie in comfortabele hutten
Crew, havengeld, eindschoonmaak en motoruren
Beddengoed
Volpension met ontbijt, lunch, warm avondeten
Niet- alcoholische drankjes
Insolventieverzekering ( garantieregeling van STO Garant)

Niet in de prijs inbegrepen

Alcoholische dranken(tegen faire prijzen aan boord verkrijgbaar)
Handdoeken
Reis-/annuleringsverzekering
Transfer naar/van de haven

Deze reis boeken

Gebruik het volgende formulier als je vragen over deze reis hebt of wilt boeken. We controleren de beschikbaarheid en nemen zo snel mogelijk contact met je op met alle informatie.

Groeps- en reisgegevens

Persoonsgegevens