Search
Close this search box.

Op naar de Hanse Sail in Rostock: Zeilen van Flensburg naar Rostock!

Vertrek
29 juli 2024 08:30
Terugkomst
4 augustus 2024 15:00
Aantal Dagen
7
Vaargebied
Oostzee
Afvaarthaven
Flensburg (DE)
Aankomsthaven
Rostock (DE)

Stap aan boord van de Belle Amie voor een onvergetelijke zeiltocht van Flensburg naar Rostock. Geen zeilervaring? Geen probleem! Onze ervaren bemanning zal je alles leren wat je moet weten. Geniet van 7 dagen vol avontuur, ontspanning en plezier terwijl we samen de mooiste plekken ontdekken.

Elke dag kiezen we onze bestemming op basis van de wind en het weer. Misschien varen we naar het pittoreske Gelting, het charmante Lyø in Denemarken, of beleven we een spannende nachtetappe. Onder begeleiding van onze deskundige bemanning leer je zeilen en help je mee met het bedienen van de touwen. Zo ervaar je het echte zeilgevoel.

Naast actief meezeilen, is er volop gelegenheid voor waterplezier. Duik in het kristalheldere water, snorkel tussen de vissen of probeer onze Stand-Up Paddleboards (Subs) uit. We bezoeken schilderachtige Deense en Duitse havenstadjes, genieten van heerlijke gezamenlijke maaltijden aan boord en trakteren onszelf op een typisch Deens softijsje. Tussendoor kun je aan dek ontspannen, de wind door je haren voelen en genieten van de rust en schoonheid van de zee.

Onze tocht eindigt in Rostock, waar je de kans krijgt om de beroemde Hanse Sail te bezoeken. Dit grote zeilevenement vindt plaats vanaf 9 augustus 2024 en trekt talloze traditionele zeilschepen en tallships van over de hele wereld aan. Een paradijs voor liefhebbers van historische schepen!

Sluit je aan voor een week vol zeilplezier, nieuwe ervaringen en onvergetelijke herinneringen. Zet koers naar avontuur met de Belle Amie en beleef de zee zoals nooit tevoren!

Boek nu en maak deel uit van dit unieke avontuur!

Belle Amie

Belle Amie

Lees meer over dit schip

Veelgestelde Vragen

Als je alleen reist en geen eenpersoonshut hebt geboekt, word je ondergebracht in een gedeelde hut. De gedeelde hutten worden normaalgesproken naar geslacht bezet. Alleen op de Belle Amie en de Seatrips jachten zijn er soms ook gemengde hutten.

Ja, dit is mogelijk. Er staat echter maar één menu per dag op het programma. Laat het ons daarom tijdens je boeking weten als je speciale dieetwensen hebt.

In principe zijn al onze reizen geschikt voor zowel ervaren als beginnende zeilers. De professionele bemanning aan boord leert je alles wat je moet weten. In enkele gevallen (bijv. bij Atlantische overtochten) kan eerste zeilervaring een voordeel/eis zijn. In dat geval wordt dit duidelijk aangegeven in de beschrijving van de tocht.

Prijzen

OmschrijvingPrijs
4-, 6- of 8-persoonshut
Volwassenen€ 690
Kinderen€ prijs of aanvraag

In de prijs inbegrepen

Accommodatie aan boord van de Belle Amie in een gedeelde hut
"Meemaak"- Volpension
Havengelden en eindschoonmaak
BTW

Niet in de prijs inbegrepen

Travel to/from the port of departure
Beddengoed en handdoeken (kunnen aan boord gehuurd worden)
Drankjes (aan boord verkrijgbaar tegen redelijke prijzen)
Reis-/annuleringsverzekering

Deze reis boeken

Gebruik het volgende formulier als je vragen over deze reis hebt of wilt boeken. We controleren de beschikbaarheid en nemen zo snel mogelijk contact met je op met alle informatie.

Groeps- en reisgegevens

Persoonsgegevens