Search
Close this search box.

Muziek onder zeil

Vertrek
9 september 2024 09:30
Terugkomst
14 september 2024 16:00
Aantal Dagen
6
Vaargebied
Oostzee
Afvaarthaven
Flensburg (DE)
Aankomsthaven
Flensburg (DE)

Hou je van de zee en van zingen en muziek maken met anderen? Neem dan je favoriete liedjes en je gitaar, mandoline, ukelele, viool, Ierse fluit, trompet, trombone, harmonica, cajon, banjo of saxofoon mee. Trakteer jezelf op deze muzikale tocht op het historische tweemast zeilschip Belle Amie vanaf Flensburg. Idealiter zing je graag – misschien zelfs meerstemmig of in een koor – of bespeel je je instrument goed genoeg om spontaan samen te jammen.

We plannen samen de dag, zetten zeil en gaan de zee op. Bij elke gelegenheid – onder zeil op het dek, in de salon bij slecht weer of ’s avonds bij het kampvuur aan land – stemmen we onze instrumenten, oliën we onze stemmen en beginnen we te jammen. Folk, pop, singer/songwriter – alles kan, niets moet. Er ontstaat een muzikaal verrassingsei… Het is ook heerlijk om als luisteraar gewoon te genieten van de sfeer op zee. Het belangrijkste is dat iedereen plezier heeft!

Je heeft geen zeilervaring nodig aan boord. De vaste bemanning laat je zien hoe je de zeilen bedient. We plannen de tocht samen. Of we ’s avonds een haven aandoen of ’s nachts doorvaren, hangt af van de wind en het weer. De tocht begint in Flensburg, de meest noordelijke stad van Duitsland en de thuisbasis van de Noord-Duitse band Santiano. SANTIANO koos het schip als opname locatie voor hun 10-jarige bandvideo en is muzieksponsor van Belle Amie.

We organiseren ons leven aan boord samen. We koken samen, jammen samen en zeilen samen.

Belle Amie

Belle Amie

Lees meer over dit schip

Veelgestelde Vragen

Als je alleen reist en geen eenpersoonshut hebt geboekt, word je ondergebracht in een gedeelde hut. De gedeelde hutten worden normaalgesproken naar geslacht bezet. Alleen op de Belle Amie en de Seatrips jachten zijn er soms ook gemengde hutten.

Ja, dit is mogelijk. Er staat echter maar één menu per dag op het programma. Laat het ons daarom tijdens je boeking weten als je speciale dieetwensen hebt.

In principe zijn al onze reizen geschikt voor zowel ervaren als beginnende zeilers. De professionele bemanning aan boord leert je alles wat je moet weten. In enkele gevallen (bijv. bij Atlantische overtochten) kan eerste zeilervaring een voordeel/eis zijn. In dat geval wordt dit duidelijk aangegeven in de beschrijving van de tocht.

Prijzen

OmschrijvingPrijs
4-, 6- of 8-persoonshut
Volwassenen€ 720
Kinderen€ prijs op aanvraag

In de prijs inbegrepen

Accommodatie aan boord van de Belle Amie in een gedeelde hut
"Meemaak"- Volpension
Havengelden en eindschoonmaak
BTW

Niet in de prijs inbegrepen

Travel to/from the port of departure
Beddengoed en handdoeken (kunnen aan boord gehuurd worden)
Drankjes (aan boord verkrijgbaar tegen redelijke prijzen)
Reis-/annuleringsverzekering

Deze reis boeken

Gebruik het volgende formulier als je vragen over deze reis hebt of wilt boeken. We controleren de beschikbaarheid en nemen zo snel mogelijk contact met je op met alle informatie.

Groeps- en reisgegevens

Persoonsgegevens