Search
Close this search box.

Lang weekend oktober – Zuid-Denemarken en Duitse kust

Vertrek
2 oktober 2024 20:00
Terugkomst
6 oktober 2024 16:00
Aantal Dagen
4
Vaargebied
Oostzee
Afvaarthaven
Rostock (DE)
Aankomsthaven
Rostock (DE)

Een lang weekend zeilen op de Oostzee  af/aan Rostock aan het eind van het seizoen 2024. De ALBERT JOHANNES neemt de zeilers vanaf 20.00 uur aan boord. De volgende ochtend is het “Alle handen aan dek en losgooien! Samen met een ervaren bemanning worden de zeilen gehesen en manoeuvres uitgevoerd. Mogelijke tussenstops zijn het idyllische vissersdorpje Hesnaes of het gezellige Klintholm in Zuid-Denemarken, of misschien het Duitse island Fehmarn…of,of,of. De wind bepaalt en er zijn bijna onbeperkte mogelijkheden.

IMG-20220910-WA0011-ScaleWidthWzEyMDBd

Albert Johannes

Lees meer over dit schip

Veelgestelde Vragen

Als je alleen reist en geen eenpersoonshut hebt geboekt, word je ondergebracht in een gedeelde hut. De gedeelde hutten worden normaalgesproken naar geslacht bezet. Alleen op de Belle Amie en de Seatrips jachten zijn er soms ook gemengde hutten.

Ja, dit is mogelijk. Er staat echter maar één menu per dag op het programma. Laat het ons daarom tijdens je boeking weten als je speciale dieetwensen hebt.

In principe zijn al onze reizen geschikt voor zowel ervaren als beginnende zeilers. De professionele bemanning aan boord leert je alles wat je moet weten. In enkele gevallen (bijv. bij Atlantische overtochten) kan eerste zeilervaring een voordeel/eis zijn. In dat geval wordt dit duidelijk aangegeven in de beschrijving van de tocht.

Prijzen

OmschrijvingPrijs
4- of 6-persoonshut
Volwassenen€ 398
Kinderen€ 368
2-persoonshut
Volwassenen€ 497,50
Kinderen€ 460

In de prijs inbegrepen

"Meemaak" - volpension
Alcoholvrije drankjes
Havengelden
Motoruren
Eindschoonmaak

Niet in de prijs inbegrepen

Transfer van/ naar de haven
Alcoholische drankjes (aan boord tegen faire prijzen verkrijgbaar)
Reis- / annuleringsverzekering
Dekbed (Slaapzak meenemen of dekbed huren)
Handdoeken

Deze reis boeken

Gebruik het volgende formulier als je vragen over deze reis hebt of wilt boeken. We controleren de beschikbaarheid en nemen zo snel mogelijk contact met je op met alle informatie.

Groeps- en reisgegevens

Persoonsgegevens