Search
Close this search box.

Laatste zeilweekend van het seizoen – hard, harder Elegant

Vertrek
11 oktober 2024 20:00
Terugkomst
15 oktober 2024 16:00
Aantal Dagen
4
Vaargebied
Oostzee
Afvaarthaven
Stralsund (DE)
Aankomsthaven
Rostock (DE)

De laatste rit van het jaar! Deze tocht brengt ons waarschijnlijk naar Hiddensee, Denemarken, misschien naar Fehmarn en dan naar Rostock, althans dat is het plan. Van storm tot kalmte, alles is mogelijk en dat maakt deze reis zo aantrekkelijk – het onbekende, een echt avontuur.

De bemanning van het schip wacht je op vrijdag 11 oktober vanaf 20.00 uur op in de stadshaven van Stralsund om je een warm welkom te heten. Tijdens de avondmaaltijd met warme of koude dranken zal de kapitein een korte briefing geven over de komende reis, die ons aan het eind naar Rostock zal brengen. Het schip blijft hier tot het nieuwe jaar.

DSC-0131

Elegant

Lees meer over dit schip

Veelgestelde Vragen

Als je alleen reist en geen eenpersoonshut hebt geboekt, word je ondergebracht in een gedeelde hut. De gedeelde hutten worden normaalgesproken naar geslacht bezet. Alleen op de Belle Amie en de Seatrips jachten zijn er soms ook gemengde hutten.

Ja, dit is mogelijk. Er staat echter maar één menu per dag op het programma. Laat het ons daarom tijdens je boeking weten als je speciale dieetwensen hebt.

In principe zijn al onze reizen geschikt voor zowel ervaren als beginnende zeilers. De professionele bemanning aan boord leert je alles wat je moet weten. In enkele gevallen (bijv. bij Atlantische overtochten) kan eerste zeilervaring een voordeel/eis zijn. In dat geval wordt dit duidelijk aangegeven in de beschrijving van de tocht.

Prijzen

OmschrijvingPrijs
gedeelde hut (2-4 personen)
Volwassenen€ 429 p.p.
Kinderen
tweepersoonshut
Volwassenen€ 944 per hut
Kinderen
eenpersoonshut
Volwassenen€ 644 p.p.
Kinderen

In de prijs inbegrepen

Accommodatie in comfortabele hutten
Crew, havengeld, eindschoonmaak en motoruren
Beddengoed
Volpension met ontbijt, lunch, warm avondeten
Niet- alcoholische drankjes
Insolventieverzekering ( garantieregeling van STO Garant)

Niet in de prijs inbegrepen

Alcoholische dranken(tegen faire prijzen aan boord verkrijgbaar)
Handdoeken
Reis-/annuleringsverzekering
Transfer naar/van de haven

Deze reis boeken

Gebruik het volgende formulier als je vragen over deze reis hebt of wilt boeken. We controleren de beschikbaarheid en nemen zo snel mogelijk contact met je op met alle informatie.

Groeps- en reisgegevens

Persoonsgegevens