Search
Close this search box.

Het wad op – Van de Oostzee naar de Noordzee

Vertrek
13 oktober 2024 19:00
Terugkomst
20 oktober 2024 10:00
Aantal Dagen
6
Vaargebied
Oostzee, Noordzee
Afvaarthaven
Kiel (DE)
Aankomsthaven
Norddeich (DE)

Deze tocht brengt ons van Kiel naar Norddeich. We varen op open zee, door smalle vaargeulen, passeren sluizen en ervaren de fascinatie van een kanaal doorvaart. We vertrekken vanuit Kiel door het Kieler kanaal, varen dan langs de Elbe richting de Noordzee en bereiken uiteindelijk het Duitse wad. Onderweg zien we het kustlandschap, grote en kleine schepen en menig zeedier. Deze reis tussen de zeeën is elke keer weer een verrassing. Soms geeft het weer ons ruim de tijd en kunnen we een paar tussenstops maken, soms is het een uitdaging om zelfs maar de haven van bestemming te bereiken. Alles is mogelijk van een rustige Waddentocht tot stormachtige zeeën en volledig afhankelijk van de wind en de getijden.

Er staat ons een afwisselende en diverse reis te wachten, waarbij we natuurlijk samen ook voor culinaire hoogtepunten willen zorgen.

10% Scholieren- en studenten korting op aanvraag.

segelreisen-pegasus-5

Pegasus

Lees meer over dit schip

Veelgestelde Vragen

Als je alleen reist en geen eenpersoonshut hebt geboekt, word je ondergebracht in een gedeelde hut. De gedeelde hutten worden normaalgesproken naar geslacht bezet. Alleen op de Belle Amie en de Seatrips jachten zijn er soms ook gemengde hutten.

Ja, dit is mogelijk. Er staat echter maar één menu per dag op het programma. Laat het ons daarom tijdens je boeking weten als je speciale dieetwensen hebt.

In principe zijn al onze reizen geschikt voor zowel ervaren als beginnende zeilers. De professionele bemanning aan boord leert je alles wat je moet weten. In enkele gevallen (bijv. bij Atlantische overtochten) kan eerste zeilervaring een voordeel/eis zijn. In dat geval wordt dit duidelijk aangegeven in de beschrijving van de tocht.

Prijzen

OmschrijvingPrijs
gedeelde hut (2-4 personen)
Volwassenen€ 529 p.p.
Kinderen€ 397 p.p.
Tweepersoonshut
Volwassenen€ 1.164 per hut
Kinderen
Tweepersoonshut Deluxe (met twee lage bedden)
Volwassenen€ 1.322 per hut
Kinderen
Eenpersoonshut
Volwassenen€ 794 p.p.
Kinderen

In de prijs inbegrepen

meemaak - catering (klein diner op de dag van aankomst, ontbijt, lunch, koffie/koek, diner)
Koffie, thee en water
Havengelden, eindschoonmaak en brandstofkosten
Insolventieverzekering (STO Garant)

Niet in de prijs inbegrepen

Transfer van/naar de vertrekhaven
Dekbed (neem je eigen slaapzak mee of huur een dekbed)
Handdoeken
Drankjes (aan boord verkrijgbaar)
Reis- / annuleringsverzekering

Deze reis boeken

Gebruik het volgende formulier als je vragen over deze reis hebt of wilt boeken. We controleren de beschikbaarheid en nemen zo snel mogelijk contact met je op met alle informatie.

Groeps- en reisgegevens

Persoonsgegevens