Search
Close this search box.

Hanse Sail – Sunsettocht

Vertrek
9 augustus 2024 19:00
Terugkomst
9 augustus 2024 23:00
Aantal Dagen
1
Vaargebied
Oostzee
Afvaarthaven
Rostock (DE)
Aankomsthaven
Rostock (DE)

4 uur durende avondtocht op de Logger “Iris”. Beleef de zonsondergang bij Warnemünde aan boord van dit gezellige traditionele zeilschip. Kom aan boord, beleef de Hanse Sail vanaf het water en proef de zeelucht! Vanuit de stadshaven brengt de Iris je over de Warnow naar de Oostzee en weer terug. In 4 uur geven we je graag een kijkje in de wereld van de traditionele Nederlandse zeilschepen. Misschien wil je de bemanning helpen met het hijsen van de zeilen of zelf aan het roer staan. Of je nu een paar vragen wilt stellen aan de kapitein en zijn bemanning of gewoon wilt genieten van de sfeer en het uitzicht, dit is zeker een tocht voor iedereen.

Hanse Sail

De Hanse Sail vindt in 2024 voor de 33e keer plaats! Een paar maanden na de val van de Berlijnse Muur creëerden visionaire organisatoren een maritiem festival dat vanaf het begin werd gekenmerkt door warme gastvrijheid, nieuwsgierigheid naar bemanningen uit alle windstreken en kosmopolitisme.

Vandaag de dag is het maritieme festival op en rond de Warnow en voor de kust van Warnemünde een van de grootste windjammerbijeenkomsten ter wereld. Elk jaar trekt het meer dan 250 tallships en museumschepen en meer dan een miljoen bezoekers. Kom dus ook langs!

De Hanse Sail vindt plaats in Rostock van 8 tot 11 augustus 2024!

Iris Traditionssegler

Iris

Lees meer over dit schip

Veelgestelde Vragen

Als je alleen reist en geen eenpersoonshut hebt geboekt, word je ondergebracht in een gedeelde hut. De gedeelde hutten worden normaalgesproken naar geslacht bezet. Alleen op de Belle Amie en de Seatrips jachten zijn er soms ook gemengde hutten.

Ja, dit is mogelijk. Er staat echter maar één menu per dag op het programma. Laat het ons daarom tijdens je boeking weten als je speciale dieetwensen hebt.

In principe zijn al onze reizen geschikt voor zowel ervaren als beginnende zeilers. De professionele bemanning aan boord leert je alles wat je moet weten. In enkele gevallen (bijv. bij Atlantische overtochten) kan eerste zeilervaring een voordeel/eis zijn. In dat geval wordt dit duidelijk aangegeven in de beschrijving van de tocht.

Prijzen

OmschrijvingPrijs
Dagtocht ticket
Volwassenen€ 70 p.p.
Kinderen€ 35 p.p.

In de prijs inbegrepen

4 uur zeilen met de Iris
welkomstdrankje

Niet in de prijs inbegrepen

Transfer naar/van de afvaarthaven
Drankjes en Snacks (tegen faire prijzen aan boord verkrijgbaar)

Deze reis boeken

Gebruik het volgende formulier als je vragen over deze reis hebt of wilt boeken. We controleren de beschikbaarheid en nemen zo snel mogelijk contact met je op met alle informatie.

Groeps- en reisgegevens

Persoonsgegevens