Search
Close this search box.

Hanse Sail Ahoy

Vertrek
3 augustus 2024 19:00
Terugkomst
8 augustus 2024 10:00
Aantal Dagen
5
Vaargebied
Oostzee
Afvaarthaven
Kiel (DE)
Aankomsthaven
Rostock (DE)

Deze korte trip neemt je mee in de wereld van de grote traditionele zeilschepen. De tocht naar Rostock is een prachtige introductie in de wereld van het zeilen. Afhankelijk van de wind en het weer zeilen we door de Småland vaargeul en over de Guldborgsund of nemen we de zuidelijke route door de Fehmahrn Belt. Daarnaast zullen we samen culinaire hoogtepunten organiseren in een familiale sfeer om een prachtige setting te bieden voor een geweldig avontuur samen.

Al tijdens deze zeiltocht richting Rostock zullen we aan de horizon een of twee grote schepen spotten die op weg zijn naar de Hanse Sail. Maar vooral op het laatste deel, als we de Warnow opvaren, zullen we veel grote en bekende schepen tegenkomen en heel dichtbij komen.

De Hanse Sail trekt al vele jaren zeilschepen uit de hele wereld en is een van de maritieme hoogtepunten van deze regio. Als je dit evenement niet wilt missen, kun je op verzoek een extra overnachting of zelfs een dagtocht op de Pegasus boeken.

10% Scholieren- en studenten korting op aanvraag.

segelreisen-pegasus-5

Pegasus

Lees meer over dit schip

Veelgestelde Vragen

Als je alleen reist en geen eenpersoonshut hebt geboekt, word je ondergebracht in een gedeelde hut. De gedeelde hutten worden normaalgesproken naar geslacht bezet. Alleen op de Belle Amie en de Seatrips jachten zijn er soms ook gemengde hutten.

Ja, dit is mogelijk. Er staat echter maar één menu per dag op het programma. Laat het ons daarom tijdens je boeking weten als je speciale dieetwensen hebt.

In principe zijn al onze reizen geschikt voor zowel ervaren als beginnende zeilers. De professionele bemanning aan boord leert je alles wat je moet weten. In enkele gevallen (bijv. bij Atlantische overtochten) kan eerste zeilervaring een voordeel/eis zijn. In dat geval wordt dit duidelijk aangegeven in de beschrijving van de tocht.

Prijzen

OmschrijvingPrijs
gedeelde hut (2-4 personen)
Volwassenen€ 459 p.p.
Kinderen€ 345 p.p.
Tweepersoonshut
Volwassenen€ 999 per hut
Kinderen
Tweepersoonshut Deluxe (met twee lage bedden)
Volwassenen€ 1.247 per hut
Kinderen
Eenpersoonshut
Volwassenen€ 688 p.p.
Kinderen

In de prijs inbegrepen

meemaak - catering (klein diner op de dag van aankomst, ontbijt, lunch, koffie/koek, diner)
Koffie, thee en water
Havengelden, eindschoonmaak en brandstofkosten
Insolventieverzekering (STO Garant)

Niet in de prijs inbegrepen

Transfer van/naar de vertrekhaven
Dekbed (neem je eigen slaapzak mee of huur een dekbed)
Handdoeken
Drankjes (aan boord verkrijgbaar)
Reis- / annuleringsverzekering