Search
Close this search box.

Brandaris Race – Traditionele zeilwedstrijd op de Waddenzee

Vertrek
18 oktober 2024 20:00
Terugkomst
20 oktober 2024 16:00
Aantal Dagen
2
Vaargebied
Waddenzee
Afvaarthaven
Harlingen (NL)
Aankomsthaven
Harlingen (NL)

Deze wedstrijd gaat van Harlingen naar Terschelling. 70 traditionele zeilschepen in een klein zeilgebied is een fascinerende ervaring. Er is veel te zien, veel te doen, er wordt ambitieus gezeild, maar niet tot het uiterste. Zelfs als je geen ervaring hebt, ben je welkom om mee te gaan. Later op de avond heb je de mogelijkheid om uit te gaan naar het “beruchte” danscafé “Braskoer”. De prijsuitreiking en het aansluitende zeilfeest zullen daar plaatsvinden. ’s Ochtends, na het ontbijt, varen we terug naar Harlingen en komen zondagmiddag, waarschijnlijk voor 16:00 uur, aan in Harlingen.

De tocht wordt begeleid door een ervaren en gekwalificeerde bemanning en er zullen ongeveer 10-19 gasten aan boord zijn. Zeilervaring is niet nodig.

Zeven-Wouden-10-M-1024x596

Zevenwouden

Lees meer over dit schip

Veelgestelde Vragen

Als je alleen reist en geen eenpersoonshut hebt geboekt, word je ondergebracht in een gedeelde hut. De gedeelde hutten worden normaalgesproken naar geslacht bezet. Alleen op de Belle Amie en de Seatrips jachten zijn er soms ook gemengde hutten.

Ja, dit is mogelijk. Er staat echter maar één menu per dag op het programma. Laat het ons daarom tijdens je boeking weten als je speciale dieetwensen hebt.

In principe zijn al onze reizen geschikt voor zowel ervaren als beginnende zeilers. De professionele bemanning aan boord leert je alles wat je moet weten. In enkele gevallen (bijv. bij Atlantische overtochten) kan eerste zeilervaring een voordeel/eis zijn. In dat geval wordt dit duidelijk aangegeven in de beschrijving van de tocht.

Prijzen

OmschrijvingPrijs
gedeelde hut (2-4 personen)
Volwassenen€ 225
Kinderen

In de prijs inbegrepen

Accommodatie in een gedeelte hut
Volpension, koffie en thee
Havengeld en motoruren
Insolventieverzekering (FSC garantiefonds)
BTW

Niet in de prijs inbegrepen

Drankjes
Dekbed en handdoeken
Transfer van/naar de haven
Reis- / annuleringsverzekering

Deze reis boeken

Gebruik het volgende formulier als je vragen over deze reis hebt of wilt boeken. We controleren de beschikbaarheid en nemen zo snel mogelijk contact met je op met alle informatie.

Groeps- en reisgegevens

Persoonsgegevens