Search
Close this search box.

Zomerzeilen van Kiel naar Kopenhagen

Vertrek
19 augustus 2024 10:00
Terugkomst
28 augustus 2024 10:00
Aantal Dagen
10
Vaargebied
Oostzee
Afvaarthaven
Kiel (DE)
Aankomsthaven
Kopenhagen (DK)

Ben je klaar voor een avontuur? Kom aan boord van de Iris en breng tien onvergetelijke dagen door aan boord van dit traditionele zeilschip. Laat het leven van alledag achter je, leer de basis van het navigeren of verfijn je bestaande vaardigheden.

Deze zeiltocht brengt je van de Duitse stad Kiel naar de Deense hoofdstad Kopenhagen. Tijdens de tocht bepaalt de wind waar we naartoe gaan. De nachten brengen we door in havenstadjes of voor anker en overdag ervaar je de Scandinavische natuur vanaf het water.

Je vaart langs “Møns Klint”, de hoogste klif van Denemarken. Een omweg naar de meest zuidelijke stad van Zweden, Trelleborg, is ook mogelijk voordat we koers zetten naar Kopenhagen. Daar ga je van boord na een veelbewogen zeiltocht met veel nieuwe herinneringen. Je kunt direct op eigen gelegenheid vertrekken of de zeiltocht combineren met een korte stedentrip in de Deense hoofdstad.

Tijdens de zeiltocht verblijf je in een van de tweepersoonshutten aan boord van de Iris. Samen met je medezeilers bereid je heerlijke maaltijden om je voor te bereiden op de komende zeildagen. s’Avonds kun je onder het genot van een koud drankje in een gezellige sfeer de dag doornemen en je ervaringen delen. De perfecte vakantie voor actieve ontspanning!

Het exacte reisschema kan veranderen afhankelijk van weersomstandigheden en andere factoren, wat een spannend tintje aan de reis geeft. De bemanning zal zich inspannen om het beste uit de omstandigheden te halen en hun gasten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Iris Traditionssegler

Iris

Lees meer over dit schip

Veelgestelde Vragen

Als je alleen reist en geen eenpersoonshut hebt geboekt, word je ondergebracht in een gedeelde hut. De gedeelde hutten worden normaalgesproken naar geslacht bezet. Alleen op de Belle Amie en de Seatrips jachten zijn er soms ook gemengde hutten.

Ja, dit is mogelijk. Er staat echter maar één menu per dag op het programma. Laat het ons daarom tijdens je boeking weten als je speciale dieetwensen hebt.

In principe zijn al onze reizen geschikt voor zowel ervaren als beginnende zeilers. De professionele bemanning aan boord leert je alles wat je moet weten. In enkele gevallen (bijv. bij Atlantische overtochten) kan eerste zeilervaring een voordeel/eis zijn. In dat geval wordt dit duidelijk aangegeven in de beschrijving van de tocht.

Prijzen

OmschrijvingPrijs
Tweepersoonshut
Volwassenen€ 1.345 p.p.
Kinderen
Eenpersoonshut
Volwassenen€ 2.017,50 p.p.
Kinderen

In de prijs inbegrepen

Accommodatie in comfortabele tweepersoonshutten
"Meemaak"- Volpension
Water, koffie, thee
Compleet beddengoed
Havengelden en toeristenbelasting
Eindschoonmaak en brandstofkosten
Insolventieverzekering (garantiefonds VZR Garant)
BTW

Niet in de prijs inbegrepen

Transfer van/naar de afvaarthaven
Handdoeken (te huur aan boord)
Drankjes (aan boord verkrijgbaar tegen redelijke prijzen)
Reis-/annuleringsverzekering

Deze reis boeken

Gebruik het volgende formulier als je vragen over deze reis hebt of wilt boeken. We controleren de beschikbaarheid en nemen zo snel mogelijk contact met je op met alle informatie.

Groeps- en reisgegevens

Persoonsgegevens