Search
Close this search box.

Zomertocht naar Denemarken

Vertrek
19 augustus 2024 10:00
Terugkomst
25 augustus 2024 14:00
Aantal Dagen
7
Vaargebied
Oostzee
Afvaarthaven
Rostock (DE)
Aankomsthaven
Ebeltoft (DK)

Het schip, de “Albert Johannes”, neemt de medezeilers maandag vanaf 10 uur aan boord. De volgende ochtend is het ‘losgooien’. Nu liggen er 7 bewogen dagen voor je. Na een korte briefing door de matroos kun je meteen aan de slag. Voor het eerst de zeilen hijsen tijdens deze reis. s’avonds een haventje binnenvaren en weer vaste grond onder je voeten hebben of voor anker gaan in een baai hangt helemaal af van de wensen van de gasten, het weer en de lokale mogelijkheden. Voor goede catering en entertainment wordt elke dag gezorgd. De bestemming van de reis is Ebeltoft in Denemarken. Een transfer van de haven van aankomst naar Rostock wordt aangeboden.

IMG-20220910-WA0011-ScaleWidthWzEyMDBd

Albert Johannes

Lees meer over dit schip

Veelgestelde Vragen

Als je alleen reist en geen eenpersoonshut hebt geboekt, word je ondergebracht in een gedeelde hut. De gedeelde hutten worden normaalgesproken naar geslacht bezet. Alleen op de Belle Amie en de Seatrips jachten zijn er soms ook gemengde hutten.

Ja, dit is mogelijk. Er staat echter maar één menu per dag op het programma. Laat het ons daarom tijdens je boeking weten als je speciale dieetwensen hebt.

In principe zijn al onze reizen geschikt voor zowel ervaren als beginnende zeilers. De professionele bemanning aan boord leert je alles wat je moet weten. In enkele gevallen (bijv. bij Atlantische overtochten) kan eerste zeilervaring een voordeel/eis zijn. In dat geval wordt dit duidelijk aangegeven in de beschrijving van de tocht.

Prijzen

OmschrijvingPrijs
4- of 6-persoonshut
Volwassenen€ 798
Kinderen€ 758
2-persoonshut
Volwassenen€ 997,50
Kinderen€ 947,50
1-persoonshut
Volwassenen€ 1.496,25
Kinderen€ 1.421,25

In de prijs inbegrepen

"Meemaak" - volpension
Alcoholvrije drankjes
Havengelden
Motoruren
Eindschoonmaak

Niet in de prijs inbegrepen

Transfer van/ naar de haven
Alcoholische drankjes (aan boord tegen faire prijzen verkrijgbaar)
Reis- / annuleringsverzekering
Dekbed (Slaapzak meenemen of dekbed huren)
Handdoeken

Deze reis boeken

Gebruik het volgende formulier als je vragen over deze reis hebt of wilt boeken. We controleren de beschikbaarheid en nemen zo snel mogelijk contact met je op met alle informatie.

Groeps- en reisgegevens

Persoonsgegevens