Search
Close this search box.

Overtocht Kiel – Wilhelmshaven

Vertrek
22 september 2024 20:00
Terugkomst
26 september 2024 16:00
Aantal Dagen
4
Vaargebied
Oostzee, Noordzee
Afvaarthaven
Kiel (DE)
Aankomsthaven
Wilhelmshaven (DE)

De focus van deze reis ligt op het overvaren van het schip naar Wilhelmshaven, waarbij we elke gelegenheid zullen benutten om de wind te gebruiken en te zeilen.

Het Noord-Oostzeekanaal (NOK), ook bekend als het Kiel Kanaal, is een belangrijk kunstmatig waterweg die de Noordzee verbindt met de Oostzee. Het kanaal strekt zich uit over een lengte van ongeveer 98 kilometer en doorkruist Sleeswijk-Holstein in Duitsland. De belangrijkste functie van het kanaal is een kortere route te bieden tussen de Noordzee en de Oostzee, zonder dat schepen de grote omweg om het Scandinavische schiereiland niet hoeven te maken. De exacte reisroute kan variëren afhankelijk van de weersomstandigheden en andere factoren, wat de reis een opwindend tintje geeft.

De aanloop naar Helgoland is afhankelijk van het weer, en onze hoogste prioriteit is de veiligheid en het comfort van onze gasten. Bij gunstige weersomstandigheden plannen we een tussenstop op Helgoland in, zodat je de kans hebt om dit fascinerende Duitse eiland in de volle zee te verkennen.

Duik in deze bijzondere maritieme ervaring, waar het delen van ervaringen net zo belangrijk is als het gezamenlijke doel Wilhelmshaven te bereiken.

Iris Traditionssegler

Iris

Lees meer over dit schip

Veelgestelde Vragen

Als je alleen reist en geen eenpersoonshut hebt geboekt, word je ondergebracht in een gedeelde hut. De gedeelde hutten worden normaalgesproken naar geslacht bezet. Alleen op de Belle Amie en de Seatrips jachten zijn er soms ook gemengde hutten.

Ja, dit is mogelijk. Er staat echter maar één menu per dag op het programma. Laat het ons daarom tijdens je boeking weten als je speciale dieetwensen hebt.

In principe zijn al onze reizen geschikt voor zowel ervaren als beginnende zeilers. De professionele bemanning aan boord leert je alles wat je moet weten. In enkele gevallen (bijv. bij Atlantische overtochten) kan eerste zeilervaring een voordeel/eis zijn. In dat geval wordt dit duidelijk aangegeven in de beschrijving van de tocht.

Prijzen

OmschrijvingPrijs
Tweepersoonshut
Volwassenen€ 499 p.p.
Kinderen
Eenpersoonshut
Volwassenen€ 748 p.p.
Kinderen

In de prijs inbegrepen

Accommodatie in comfortabele tweepersoonshutten
"Meemaak"- Volpension
Water, koffie, thee
Compleet beddengoed
Havengelden en toeristenbelasting
Eindschoonmaak en brandstofkosten
Insolventieverzekering (garantiefonds VZR Garant)
BTW

Niet in de prijs inbegrepen

Transfer van/naar de afvaarthaven
Handdoeken (te huur aan boord)
Drankjes (aan boord verkrijgbaar tegen redelijke prijzen)
Reis-/annuleringsverzekering

Deze reis boeken

Gebruik het volgende formulier als je vragen over deze reis hebt of wilt boeken. We controleren de beschikbaarheid en nemen zo snel mogelijk contact met je op met alle informatie.

Groeps- en reisgegevens

Persoonsgegevens