Search
Close this search box.

Tocht voor families

Vertrek
7 oktober 2024 09:00
Terugkomst
11 oktober 2024 15:00
Aantal Dagen
5
Vaargebied
Oostzee
Afvaarthaven
Flensburg (DE)
Aankomsthaven
Kiel (DE)

Dompel jezelf onder in een onvergetelijk zeilavontuur van een bijzondere soort – de familietocht in de komende herfst nodigt je daartoe uit! Aan boord van de prachtige Belle Amie kun je niet alleen gezelligheid verwachten, maar ook de kans om nieuwe vrienden te maken.

Samen met andere gezinnen verkennen we de kust en ontdekken we de pittoreske Deense eilanden terwijl we kampvuurtjes stoken op afgelegen stranden en, met een beetje geluk, bruinvissen in hun natuurlijke omgeving observeren. Onze ervaren bemanningsleden staan altijd voor je klaar en laten je zien hoe je het zeilschip veilig op koers houdt – ervaring is niet vereist.

De avonden aan boord bieden ruimte voor gezinsactiviteiten, spelletjes en natuurlijk het vertellen van zeeverhalen. Je hebt ook de gelegenheid om samen te koken en je beste recepten uit te wisselen. De herfstachtige omgeving en de schoonheid van de zee dienen als inspirerende achtergrond voor culinaire avonturen.

Deze gezinstocht is niet alleen een kans om de banden binnen je gezin aan te halen, maar biedt ook de kans om nieuwe vrienden te maken op volle zee. Verzeker je nu van een plaats en kijk uit naar een gezellige gemeenschap, gezellige avonden en het gevoel dat elke bestemming samen aan boord bereikt kan worden.

Minimum deelnemers 10 personen/ max. 16 personen

Belle Amie

Belle Amie

Lees meer over dit schip

Veelgestelde Vragen

Als je alleen reist en geen eenpersoonshut hebt geboekt, word je ondergebracht in een gedeelde hut. De gedeelde hutten worden normaalgesproken naar geslacht bezet. Alleen op de Belle Amie en de Seatrips jachten zijn er soms ook gemengde hutten.

Ja, dit is mogelijk. Er staat echter maar één menu per dag op het programma. Laat het ons daarom tijdens je boeking weten als je speciale dieetwensen hebt.

In principe zijn al onze reizen geschikt voor zowel ervaren als beginnende zeilers. De professionele bemanning aan boord leert je alles wat je moet weten. In enkele gevallen (bijv. bij Atlantische overtochten) kan eerste zeilervaring een voordeel/eis zijn. In dat geval wordt dit duidelijk aangegeven in de beschrijving van de tocht.

Prijzen

OmschrijvingPrijs
4-, 6- of 8-persoonshut
Volwassenen€ 620
Kinderen€ Prijs op aanvraag

In de prijs inbegrepen

Accommodatie aan boord van de Belle Amie in een gedeelde hut
"Meemaak"- Volpension
Havengelden en eindschoonmaak
BTW

Niet in de prijs inbegrepen

Travel to/from the port of departure
Beddengoed en handdoeken (kunnen aan boord gehuurd worden)
Drankjes (aan boord verkrijgbaar tegen redelijke prijzen)
Reis-/annuleringsverzekering

Deze reis boeken

Gebruik het volgende formulier als je vragen over deze reis hebt of wilt boeken. We controleren de beschikbaarheid en nemen zo snel mogelijk contact met je op met alle informatie.

Groeps- en reisgegevens

Persoonsgegevens