Search
Close this search box.

10 dagen zeilen op de Oostzee – Hiddensee, Zuid-Zweden, Bornholm

Vertrek
4 september 2024 18:00
Terugkomst
14 september 2024 16:00
Aantal Dagen
10
Vaargebied
Oostzee
Afvaarthaven
Stralsund (DE)
Aankomsthaven
Stralsund (DE)

Een lange reis voor zeilliefhebbers en degenen die dat willen worden. We beginnen in de mooie Hanzestad Stralsund en hebben dan alle tijd om een spannende route uit te kiezen. Uit ervaring durven we Bornholm niet in de reisbeschrijving op te nemen, maar met een tiendaagse reis hebben we een kans dat het gaat lukken. Afhankelijk van hoe de wind waait, wordt het misschien Zuid-Zweden of een andere mooie plek. Onderweg misschien een kleine omweg naar het eiland Hiddensee, waar we zo dol op zijn. Zwemmen en vogels kijken maken net zo goed deel uit van het programma als knopen leren en veel te weten komen over oude schepen en traditioneel zeilen. In ieder geval veel rust en ontspanning, de mogelijkheid om als bemanning naar elkaar toe te groeien en te genieten van het leven aan boord.

De exacte route hangt altijd af van het weer en kan daarom pas aan boord worden besproken.

23

Engelina

Lees meer over dit schip

Veelgestelde Vragen

Als je alleen reist en geen eenpersoonshut hebt geboekt, word je ondergebracht in een gedeelde hut. De gedeelde hutten worden normaalgesproken naar geslacht bezet. Alleen op de Belle Amie en de Seatrips jachten zijn er soms ook gemengde hutten.

Ja, dit is mogelijk. Er staat echter maar één menu per dag op het programma. Laat het ons daarom tijdens je boeking weten als je speciale dieetwensen hebt.

In principe zijn al onze reizen geschikt voor zowel ervaren als beginnende zeilers. De professionele bemanning aan boord leert je alles wat je moet weten. In enkele gevallen (bijv. bij Atlantische overtochten) kan eerste zeilervaring een voordeel/eis zijn. In dat geval wordt dit duidelijk aangegeven in de beschrijving van de tocht.

Prijzen

OmschrijvingPrijs
gedeelde hut (2-4 personen)
Volwassenen€ 1.100
Kinderen

In de prijs inbegrepen

Accommodatie in comfortabele hutten
"Meemaak-Catering" met ontbijt, lunch, fruit en een warme avondmaaltijd
Havengelden, eindschoonmaak en brandstofkosten
Alcoholvrije dranken (water, koffie, thee)
BTW

Niet in de prijs inbegrepen

Transfer naar/van de vertrekhaven
Dekbed en handdoeken (kunnen aan boord gehuurd worden)
Alcoholische drankjes (aan boord verkrijgbaar tegen redelijke prijzen)
Reis- /annuleringsverzekering

Deze reis boeken

Gebruik het volgende formulier als je vragen over deze reis hebt of wilt boeken. We controleren de beschikbaarheid en nemen zo snel mogelijk contact met je op met alle informatie.

Groeps- en reisgegevens

Persoonsgegevens