Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zomertocht van Kiel naar Stralsund – met afsluitend vuurwerk van de Kieler Woche

Vertrek
30 juni 2024 20:00
Terugkomst
7 juli 2024 16:00
Aantal Dagen
7
Vaargebied
Oostzee
Afvaarthaven
Kiel (DE)
Aankomsthaven
Stralsund (DE)


Op 30 juni wordt je rond 20.00 uur door de bemanning aan boord verwelkomd. Kort daarna gooien we de trossen voor de eerste keer los en varen we naar het centrum van Kiel voor de magische “sterrenhemel boven Kiel”, het laatste vuurwerk van de Kieler Woche. Onder het genot van een huisgemaakte stoofpot en een glas mousserende wijn kun je dit vanaf het water van dichtbij meemaken. De volgende ochtend is het tijd om Kiel achter ons te laten in de richting van de Deense eilanden, waartussen we ons geleidelijk een weg naar het oosten banen. Aan het eind van de tocht doen we Hiddense en/of Rügen aan. Ideale omstandigheden voor een veelbewogen en natuurlijke tocht op het traditionele zeilschip Elegant.

Ervaar de uitgestrektheid van de zee en ontdek de Duitse en Deense Oostzeekust van een bijzondere en vooral milieuvriendelijke kant. Bij goed weer is het ook mogelijk om ’s avonds gewoon voor anker te gaan en te genieten van de zonsondergang op zee.

Onze laatste etappe brengt ons langs Rügen en het vasteland naar de mooie Hanzestad Stralsund, waarvan de oude binnenstad op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat en dus zeker een wandeling waard is.

DSC-0131

Elegant

Lees meer over dit schip

Veelgestelde Vragen

Als je alleen reist en geen eenpersoonshut hebt geboekt, word je ondergebracht in een gedeelde hut. De gedeelde hutten worden normaalgesproken naar geslacht bezet. Alleen op de Belle Amie en de Seatrips jachten zijn er soms ook gemengde hutten.

Ja, dit is mogelijk. Er staat echter maar één menu per dag op het programma. Laat het ons daarom tijdens je boeking weten als je speciale dieetwensen hebt.

In principe zijn al onze reizen geschikt voor zowel ervaren als beginnende zeilers. De professionele bemanning aan boord leert je alles wat je moet weten. In enkele gevallen (bijv. bij Atlantische overtochten) kan eerste zeilervaring een voordeel/eis zijn. In dat geval wordt dit duidelijk aangegeven in de beschrijving van de tocht.

Prijzen

OmschrijvingPrijs
gedeelde hut (3-4 personen)
Volwassenen€ 800 p.p. i.p.v. € 949 p.p.
Kinderen€ 919
tweepersoonshut
Volwassenen€ 850 p.p. i.p.v. € 1.044 p.p.
Kinderen
eenpersoonshut
Volwassenen€ 1.200 p.p. i.p.v. € 1.424 p.p.
Kinderen

In de prijs inbegrepen

Accommodatie in comfortabele hutten
Crew, havengeld, eindschoonmaak en motoruren
Beddengoed
"Meemaak"-Volpension met ontbijt, lunch, warm avondeten
Niet- alcoholische drankjes
Insolventieverzekering ( garantieregeling van STO Garant)

Niet in de prijs inbegrepen

Alcoholische dranken(tegen faire prijzen aan boord verkrijgbaar)
Handdoeken
Reis-/annuleringsverzekering
Transfer naar/van de haven

Deze reis boeken

Gebruik het volgende formulier als je vragen over deze reis hebt of wilt boeken. We controleren de beschikbaarheid en nemen zo snel mogelijk contact met je op met alle informatie.

Groeps- en reisgegevens

Persoonsgegevens