Search
Close this search box.

Zomertocht deel 2, van Denemarken naar Rostock

Vertrek
25 augustus 2024 14:00
Terugkomst
1 september 2024 16:00
Aantal Dagen
7
Vaargebied
Oostzee
Afvaarthaven
Ebeltoft (DK)
Aankomsthaven
Rostock (DE)

Onze reis begint in Ebeltoft, Denemarken. De bemanning verwelkomt je rond 14.00 uur aan boord van de “Albert Johannes”. De volgende 7 dagen zeilen we langs de Deense, Zweedse en Duitse Oostzeekust. Als het weer het toelaat, maken we ook tussenstops op enkele Zweedse en/of Deense eilanden voordat we de haven van onze bestemming bereiken. Voor goede catering en entertainment wordt gezorgd op alle dagen. Een transfer van Rostock naar de haven van vertrek wordt aangeboden. Deze kan tegen een toeslag worden geboekt.

Deze tocht kan worden gecombineerd met de vorige tocht van de Albert Johannes van 19.08.24 tot 25.08.24 om een 14-daagse tocht te maken.

IMG-20220910-WA0011-ScaleWidthWzEyMDBd

Albert Johannes

Lees meer over dit schip

Veelgestelde Vragen

Als je alleen reist en geen eenpersoonshut hebt geboekt, word je ondergebracht in een gedeelde hut. De gedeelde hutten worden normaalgesproken naar geslacht bezet. Alleen op de Belle Amie en de Seatrips jachten zijn er soms ook gemengde hutten.

Ja, dit is mogelijk. Er staat echter maar één menu per dag op het programma. Laat het ons daarom tijdens je boeking weten als je speciale dieetwensen hebt.

In principe zijn al onze reizen geschikt voor zowel ervaren als beginnende zeilers. De professionele bemanning aan boord leert je alles wat je moet weten. In enkele gevallen (bijv. bij Atlantische overtochten) kan eerste zeilervaring een voordeel/eis zijn. In dat geval wordt dit duidelijk aangegeven in de beschrijving van de tocht.

Prijzen

OmschrijvingPrijs
4- of 6-persoonshut
Volwassenen€ 798
Kinderen€ 758
2-persoonshut
Volwassenen€ 997,50
Kinderen€ 947,50
1-persoonshut
Volwassenen€ 1.496,25
Kinderen€ 1.421,25

In de prijs inbegrepen

"Meemaak" - volpension
Alcoholvrije drankjes
Havengelden
Motoruren
Eindschoonmaak

Niet in de prijs inbegrepen

Transfer van/ naar de haven
Alcoholische drankjes (aan boord tegen faire prijzen verkrijgbaar)
Reis- / annuleringsverzekering
Dekbed (Slaapzak meenemen of dekbed huren)
Handdoeken

Deze reis boeken

Gebruik het volgende formulier als je vragen over deze reis hebt of wilt boeken. We controleren de beschikbaarheid en nemen zo snel mogelijk contact met je op met alle informatie.

Groeps- en reisgegevens

Persoonsgegevens