Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zomer, Zon, Zeilen – Weekendtocht met de Albert Johannes

Vertrek
26 juli 2024 20:00
Terugkomst
28 juli 2024 16:00
Aantal Dagen
2
Vaargebied
Oostzee
Afvaarthaven
Rostock (DE)
Aankomsthaven
Rostock (DE)

Het schip, de ‘Albert Johannes’, neemt de medezeilers vrijdag vanaf 20.00 uur aan boord. De volgende ochtend is het tijd om de trossen los te gooien. Je hebt nu twee spannende zeildagen voor de boeg. Na een korte briefing door onze maat komen we meteen ter zake. De eerste keer zeil zetten van deze reis. ’s Avonds een klein haventje binnenvaren en weer vaste grond onder de voeten hebben of voor anker gaan in een baai, dat hangt geheel af van de wensen van de medezeilers en de lokale mogelijkheden. Elke dag wordt er voor lekker eten en entertainment gezorgd.

Dit weekend is voor  “landrotten“ die echt voor het eerst willen zeilen net zo als voor ervaren zeilers die nieuwe gebieden willen ontdekken.

IMG-20220910-WA0011-ScaleWidthWzEyMDBd

Albert Johannes

Lees meer over dit schip

Veelgestelde Vragen

Als je alleen reist en geen eenpersoonshut hebt geboekt, word je ondergebracht in een gedeelde hut. De gedeelde hutten worden normaalgesproken naar geslacht bezet. Alleen op de Belle Amie en de Seatrips jachten zijn er soms ook gemengde hutten.

Ja, dit is mogelijk. Er staat echter maar één menu per dag op het programma. Laat het ons daarom tijdens je boeking weten als je speciale dieetwensen hebt.

In principe zijn al onze reizen geschikt voor zowel ervaren als beginnende zeilers. De professionele bemanning aan boord leert je alles wat je moet weten. In enkele gevallen (bijv. bij Atlantische overtochten) kan eerste zeilervaring een voordeel/eis zijn. In dat geval wordt dit duidelijk aangegeven in de beschrijving van de tocht.

Prijzen

OmschrijvingPrijs
4- of 6-persoonshut
Volwassenen€ 298
Kinderen€ 278
2-persoonshut
Volwassenen€ 372.50
Kinderen€ 347.50

In de prijs inbegrepen

"Meemaak" - volpension
Alcoholvrije drankjes
Havengelden
Motoruren
Eindschoonmaak

Niet in de prijs inbegrepen

Transfer van/ naar de haven
Alcoholische drankjes (aan boord tegen faire prijzen verkrijgbaar)
Reis- / annuleringsverzekering
Dekbed (Slaapzak meenemen of dekbed huren)
Handdoeken