Search
Close this search box.

Franse kust en Kanaaleilanden

Vertrek
19 juli 2024 20:00
Terugkomst
28 juli 2024 10:00
Aantal Dagen
9
Vaargebied
Noordzee
Afvaarthaven
Brest (FR)
Aankomsthaven
Cherbourg (FR)

Een zeilavontuur van Brest naar Cherbourg – Beleef fascinerende zeildagen aan de kust van Bretagne en de Kanaaleilanden!

Klaar voor een tocht op zee? Kom aan boord van het traditionele zeilschip Iris en beleef een spannende overtocht van Brest naar Cherbourg. Maak kennis met het leven aan boord.
Als individuele boeker maak je deel uit van de bemanning die het schip door de golven loodst. Voel de adrenaline als je aan het roer staat en de uitdaging aangaat om dag en nacht te zeilen.

De ervaren bemanning begeleidt je tijdens de reis en zorgt ervoor dat je veilig kunt genieten van het zeilen. Je krijgt professionele begeleiding en ondersteuning, of je nu een zeilprof bent of een beginner. Samen ervaren we de fascinatie van het zeilen in al haar facetten.

Ontdek nieuwe horizonten: Tijdens onze tocht ervaart u de diversiteit van de kustlandschappen en ontdekt u nieuwe horizonten. Vanuit de havenstad Brest, langs de Franse kust en de Kanaaleilanden, kunt u gevarieerde landschappen en onvergetelijke ervaringen verwachten. De zeiltocht van Brest naar Cherbourg belooft een spannend avontuur op zee.

Iris Traditionssegler

Iris

Lees meer over dit schip

Veelgestelde Vragen

Als je alleen reist en geen eenpersoonshut hebt geboekt, word je ondergebracht in een gedeelde hut. De gedeelde hutten worden normaalgesproken naar geslacht bezet. Alleen op de Belle Amie en de Seatrips jachten zijn er soms ook gemengde hutten.

Ja, dit is mogelijk. Er staat echter maar één menu per dag op het programma. Laat het ons daarom tijdens je boeking weten als je speciale dieetwensen hebt.

In principe zijn al onze reizen geschikt voor zowel ervaren als beginnende zeilers. De professionele bemanning aan boord leert je alles wat je moet weten. In enkele gevallen (bijv. bij Atlantische overtochten) kan eerste zeilervaring een voordeel/eis zijn. In dat geval wordt dit duidelijk aangegeven in de beschrijving van de tocht.

Prijzen

OmschrijvingPrijs
Tweepersoonshut
Volwassenen€ 1.345 p.p.
Kinderen
Eenpersoonshut
Volwassenen€ 2.017,50 p.p.
Kinderen

In de prijs inbegrepen

Accommodatie in comfortabele tweepersoonshutten
"Meemaak"- Volpension
Water, koffie, thee
Compleet beddengoed
Havengelden en toeristenbelasting
Eindschoonmaak en brandstofkosten
Insolventieverzekering (garantiefonds VZR Garant)
BTW

Niet in de prijs inbegrepen

Transfer van/naar de afvaarthaven
Handdoeken (te huur aan boord)
Drankjes (aan boord verkrijgbaar tegen redelijke prijzen)
Reis-/annuleringsverzekering

Deze reis boeken

Gebruik het volgende formulier als je vragen over deze reis hebt of wilt boeken. We controleren de beschikbaarheid en nemen zo snel mogelijk contact met je op met alle informatie.

Groeps- en reisgegevens

Persoonsgegevens